Beste bezoeker van GambianParadiseClub.com,

vlakbij Sanyang en kort aan de kust vind u een paradijselijke plek om helemaal tot rust te kunnen komen. Onze ruime huisjes zijn voorzien van warm en koud water en er is altijd elektriciteit. Afgeschermd van de buitenwereld hebt u hier volop privacy in een parkachtige omgeving en slechts een paar stappen van een heerlijk zwembad en een restaurant waar u heerlijke gerechten voorgeschoteld kunt krijgen. Dit alles op een ruim eigen terrein. Hier krijgt u de aandacht die u nodig heeft en kunt u ongestoord van uw vakantie genieten. Ook heeft u zo een mooie uitvalsbasis om toeristische uitstapjes te maken.

Uw gastheer en gastvrouw, Bart en Amie

Meer weten?
Neem gerust contact met me op.
Ik haal u persoonlijk op van het vliegveld.

 

Uitzicht van binnen naar buiten.

Slaapkamer met muskietennet.

Interieur met foto van douche.

Wastafel.

Toilet.

De ingang.

En om even rustig te kunnen zitten.

Uw vakantie verblijf

Hier een korte rondleiding door uw vakantiehuisje.
Dankzij onze eigen stroomvoorziening en waterbron hebben alle huisjes continu electriciteit, stromend water en een 80 liter boiler voor voldoende warm water.
Uw huisje is voorzien van alle moderne sanitaire voorzieningen
De afstand tussen de huisjes onderling zorgt meteen ook voor voldoende privacy.

En natuurlijk..

een ruim en schoon zwembad waar u een ferme duik kunt nemen of rustig uw baantjes kunt trekken. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon of lekker rustig in de schaduw zitten.

Slechts 5 minuten van zee en strand.

Gambia staat bekend om zijn mooie stranden.
Gambian Paradise Club ligt slechts 5 minuten van zee en strand.  Hier kunt u in zee zwemmen of lekker rustig over het strand wandelen.

Paradijs binnen handbereik.
Neem plaats in een rustige bar en kijk en luister naar de zee onder het genot van een koel drankje. Of wandel vanaf hier naar de visafslag om een kijkje te nemen bij de vrolijk geschilderde vissersbootjes.